Promo !

IPTV ABONIM 12 MUAJ 5000ch 6000VoD

79.00 59.00

 • ABONIM IPTV 12 MUAJ
 • 5000 kanaleve
 • 6000 Vod
 • 24/7 Mbështetje Të Plotë
 • Instalimi I Lirë

Përshkrimi

IPTV ABONIM 12 MUAJ 5000 kanale dhe 6000 VoD

 

GOIPTV ju ofron një zgjedhje të gjerë të kanaleve televizive transmetohen përmes teknologjisë së re të ip në të gjithë internet, tonë iptv lista përmban mbi 5000 kanaleve ndërkombëtare & 6000 video on-kërkesës në frëngjisht, anglisht, arabisht ...(Filma, seri) në HD dhe HD të Plotë është më e tjera të përfitojnë si rezultat i kësaj.
Kanalet e disponueshme: Francë , arabisht,Belgjika, Zvicra, Spanja, Portugalia, Italia, Gjermania, holanda, Rumania, Shqipëria, Rusia, BRITANIA e madhe , Scondinav, Tuquie, SHBA, Kanadaja, Afrika, India, Pakistani dhe Edhe kanalet lista KËTU
EPG dhe Logos-i përfshiu
Timshifting : 6h 4h 2h 1h për zinxhirin në ARABISHT
E pajtueshme me : Samsung Smart TV dhe LG ZGJUAR IPTV, SSiptv), Smart TV Sony, Philips Android i cili MAG, PC, smartphones dhe Android Kuti ...
Serverat e qëndrueshme, disponueshmërinë e lartë, nuk ka shkurtime
ajo shton listën e zinxhirit si dhe, në çdo përveç kësaj, ju do të gjeni të reja kanalet direkt në kamerën tuaj IPTV, pa asnjë ndërhyrje teknike nga ana juaj.
Më të mirë cilësi-çmim raporti dhe MBËSHTETJEN ONLINE 7/7

 

24 orë-iptv-testet

E RËNDËSISHME
 1. për smartTV : para se të bëni në mënyrë që ju duhet të aktivizoni tuaj Smart aplikimit IPTV për 5.49€ në faqen zyrtare të internetit në : siptv.kishte
  Nëse ju nuk e keni tashmë app ZGJUAR IPTV instaluar në kartën tuaj Smart TV, instaloni atë nga Dyqani. ky aplikacion ju ofron 7 ditët e gjykim të lirë pas skadimit të periudhës së provës, ju duhet të aktivizoni atë në faqen zyrtare të aplikimit : https://siptv.eu/activation/ .
 2. Ju lutem shkruani adresën MAC tuaj Smart aplikimit iptv ose kuti MAG, ISH : 5c:67:42:c9:dc:a4 në mënyrë që të formojnë ose me e-mail
  Nëse ju nuk jeni në gjendje për të gjetur adresën mac të pajisjes suaj, lëvizni poshtë për të parë udhëzimet.
 3. Serverin tonë IPTV kërkon një internet me shpejtësi më të madhe ose të barabartë me 500 Kb/s për të marrë përparësinë e shërbimit IPTV, pa freez të marrë dhe të filloni të shikoni në tonë bouquets në tv tuaj pa pjatë satelit, pavarësisht nga tuaj vendndodhja gjeografike
 4. Për të gjetur adresën MAC tuaj Smart TV, Filloni aplikimin, ekran të kapur më poshtë tregon ndërfaqen e Zgjuar IPTV.

Pin Atë në Pinterest